Welcome Notes
pray for my SPA result =)
Syazell ;
Love Type
Refresh Profile Stuffs Twitter Follow Dash
owner


" Forgive for everything? till then again, in Jannah. Insha Allah. "


tagboard



Donation


Credits

© Full edited by me. Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.
Shopping RM1212 di Lazada Malaysia [Contest]
Sunday, December 7, 2014 • 4:56 PM • 0 comments



KLIK BANNER KALAU TERINGIN NAK JOIN;)
 Lazada Malaysia akan mengadakan Online Revolution Lazada pada 12 December 2014 iaitu 12 hari sebelum perayaan Krismas. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 24 jam. Dapatkan apa yang anda inginkan musim cuti ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen, barangan rumah, alat permainan dan peralatan sukan.
Apa yang boleh dibeli jika ada RM1212 di Lazada Malaysia? Mesti banyak pilihan kerana Lazada menawarkan harga barang yang berpatutan dan diskaun yang hebat terutama pada 12 December 2014 akan datang kerana dijangka akan ada ONLINE REVOLUTION SALE selama 1 hari dengan pelbagai tawaran menarik. 

Haa.. Baca tajuk pun macam dah faham kan ...
SO, Jom laa join.. 
Kali ni harap snagt jadi seorang  yang bertuah..
sebab hadiah contest ni DUIT
ayoyo, jadi mata duitan pulak itew :D

1. IPOD MP4 Mp3 PLAYER (RM 72.90)
 haa.. tau kan apa benda nie. Seriously, dah lama sebenarnya teringin nak ipod ni. Sebab  boleh dengar lagu lama-lama tanpa risau beteri fon cepat habis. so, boleh la guna fon untuk berwhatsapp lelama. ngee~

2. Fujifilm Instax mini 8 Pink (RM 178.00)


 Kakak aku dah ada menatang ni, tp sekali pun aku tak pernah guna. cis!! Mana taknya, dia bawak pergi u pastu bila balik bknnya nak bwk skali menatang ni. so, teringin laa nak ada sendiri punyaa. boleh pakai bila2 masa walaupun film dia mahal.. =3

3. iRova Robotic Vacuum Cleaner (RM 299.00)

 Benda ni khas untuk org yg kurang rajin untuk menyapu dalam rumah macam aku (ayatsopan). Sesapa yg rasa ada sifat macam aku ni meh la join beli benda ni. heheh... tgk kat tv vacuum ni mcam best...

4. Zawara Adalia Dusty Pink (RM 199.00)

(abaikan muka Anzalna yg cun ni dan fokus pada baju)
 Cantik kan ? Macam teringin pulak. Warna dia mcm dusty jadi tak la menonjol sgt. so, dapat la berfesyen dlm masa yg sama tutup aurat ikut syariat Islam.(alasan mcm kurang munasabah jak..)

5. SOPRANO SOLID SPRUCE TOP/MAHOGANY BACK/SIDE UKULELE (RM 259.00)

 Walaupun aku tak berapa pandai main benda ni. dalam hati meronta2 jugak nak. Pernah la jugak acah2 main gitar kezen.. alaa.. ukulele dgn gitar lebih kurang kan~ sbb tu teringin nak ada sendiri punyaa..hee

6. Bluedio Hurricane H-Turbine Bluetooth 4.1 Wireless Stereo

 Headphones Headset (Black) (RM 129.00)

 Tengok harga macam terkejut kan. headphone je pun.. tp padan lah benda mahal ofkos la berkualiti. Yang menarik perhatian aku sebab benda ni wireless. so, takda lah susah2 nak betulkan wire kalau nak guna. just letak kat kepala. heaven dalam dunia aku~~

7. Aluminium Cooling Laptop Table with Mouse Tab- pink (RM 56.00)

 Nampak tak kemudahan benda ni. Lepas ni takda la risau laptop panas ke apa sbb sambil baring pon boleh guna bila ada meja camni.. haaa

8. Cinta Untukmu (RM 19.00)

 Tengok tajuk, kulit depan, hurmm.. macam best. selalunya novel drpd buku prima ni best2. so, try je lah. Cinta-cinta ?? aku tak kesah. layan jaa...

-THE END-
Baki : RM 0.10.

Pergghh.. Gaya aku ngadap komputer ni macam boleh dapat semua benda ni ja. Takpa cuba jaa. Lagipun semua best2 kot. Terbeliak biji mata time nak pilih barang ni.

JOM LAH JOIN RAMAI2. TARIKH TUTUP PUN DAH NAK DEKAT

Okayy.. tata... mau keluar byee~~



Post a Comment

hello!!!
Lets talk here//
Anyone who don't have blog just put ur facebook link
by the way, no harsh word please...
love u all..!!


|