Welcome Notes
pray for my SPA result =)
Syazell ;
Love Type
Refresh Profile Stuffs Twitter Follow Dash
owner


" Forgive for everything? till then again, in Jannah. Insha Allah. "


tagboard



Donation


Credits

© Full edited by me. Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.
Jeng Jeng Jeng !!
Wednesday, December 10, 2014 • 5:05 AM • 4 comments



I'm an Avenger • 30 day naruto challenge day 15; episode that made...

JANGAN BACA NANTI BOSAN
Ehh haa.. tajuk tah pape je. Nampak sangat entry kali ni langsung tak bermanfaat dan tak wajib dibaca. Sokay aku bukannya blog femes. buat blog just sukahati diri aku. bila bosan edit blog. jyeahhh

Okay. Straight to the point lah malas nak berkias2 bukan ada makhluk layan pepagi buta cenggini (tengok waktu aku update) .. Sebenarnya aku baru je lepas edit blog aku ni. hmm... nampak macam sama macam dulu. tapi ada lain sikit.. Aku just ubah code sesikit. So, memang dah konfem2 laa tak akan nampak perubahan yang ketara.. Rasanya yg ketara lainnya cuma warna. Tapi lebih kurang jugak.. Ehh apahall aku cakap macam keling jaa aduiyy (dibenarkan kalau nak kutuk).

Okay nak cakap tu jaa.. babaiii .. Kalau terbaca pastu boring jangan salahkan aku. Aku dah cakap jangan baca sejak azali lagi (konon). Lepasni aku just jenguk cbox dengan join GA. Dah takda entry mengarut macam ni lagi. Buang masa buang tenaga ja.. Bukan ada pembaca pun. tah2 sapa yang datang tu just nak mintak suruh followback ja.. hurm takpa aku pasrah. aku tetap akan followback kalau kau follow aku okayh ;)

Jom jadi kawan. Follow TWITTER aku. Jangan add FACEBOOK aku selagi kau strangers aku. ahakk~ (ayat poyo mintak follower. sepak nak sepak)




Blogger Meura Fiznie Airah said...

Haii awakk , saya ada tag awak dekat satu GA ni . Jom la join kehh


http://pengemudamerahjambu.blogspot.com/2014/12/simple-1st-giveaway-segment-by-beba-ifa.html

 
Blogger Jie Najihah said...

Semua pakat tukaq aih.. ruby pon tukaq. mung pung tukaq. haha. comei comei. lepaih ni kalau rajin tukaq wrna biru pulak. ehekk.. :D

 
Blogger Miss Xyz said...

Rajin betul edit guna blogskin. Saya tak kuasa nak guna hehe

 
Blogger Syaza said...

Miss Xyz : orang yang terlampau takdak kerja meamng macam ni. hahaha

 

Post a Comment

hello!!!
Lets talk here//
Anyone who don't have blog just put ur facebook link
by the way, no harsh word please...
love u all..!!


|