Welcome Notes
pray for my SPA result =)
Syazell ;
Love Type
Refresh Profile Stuffs Twitter Follow Dash
owner


" Forgive for everything? till then again, in Jannah. Insha Allah. "


tagboard



Donation


Credits

© Full edited by me. Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.
Giveaway] Hello from Canada
Monday, December 8, 2014 • 12:31 AM • 6 comments



Hello from Canada
BERMINAT ? KLIK BANNER ATAS NI KALAU NAK JOIN
soalan : Apakah URL blog Doodles of Life? 
jawapan : http://herlifemanual007.blogspot.com/

HADIAHHH !!

Fridge magnet untuk 10 pemenangg ~~
Sebagai contestant (konon). So, aye berharap sangat jadi seorang yg bertuah dan dipilih oleh Random.org... so, sesapa yang berminat meh la join.. boleh tampal kat tengah2 fridge rumah korang.. haaa menayang kat jiran yg datang rumah pon boleh kauu ~~ hahax >.<

Penyertaan untuk giveaway ini akan ditutup pada December 20, 2014 at 12:00 PM (EST). Kalau tukar waktu Malaysia, December 21, 2014 at 1:00 AM.


Blogger Farah said...

Terima kasih ya joined.

Saya tak letak link awak dekat nama peserta dulu sebab saya tak sure awak dah follow blog saya ke tak. Just let me know if you've followed my blog. Nanti saya update balik

Good luck! :)

 
Blogger Syaza said...

dah follow. maaf ye sis .

 
Blogger Farah said...

Dah update dah. Awak no 32 ya :)

 
Blogger Siti Aisya Ibrahim said...

dtg blogwalking sini...goodluck tau...kata farah, esok atau lusa dia nk announce the winner :D goodluck :D

salam perkenalan dari Germany :D
jindrisska.blogspot.com

 
Blogger Frau Lisa said...

Hi,
Singgah dari segmen yang sama.
Jangan lupa singgah di sini, thanks n good luck!
http://jungundberuehmt.blogspot.com/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html

 
Blogger Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

 

Post a Comment

hello!!!
Lets talk here//
Anyone who don't have blog just put ur facebook link
by the way, no harsh word please...
love u all..!!


|