Welcome Notes
pray for my SPA result =)
Syazell ;
Love Type
Refresh Profile Stuffs Twitter Follow Dash
owner


" Forgive for everything? till then again, in Jannah. Insha Allah. "


tagboard



Donation


Credits

© Full edited by me. Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.
Two Thousand Fourteen
Tuesday, November 4, 2014 • 12:06 AM • 1 comments



Hello November 🍂🍃🍁

Assalamualaikum. Holla holli cikebam cikebum.
hahahah mengarut jaa.. dah lama tak visit blog sendiri macam nilah. Ntah makhluk apa yang singgah pun taktau. Dah bersawang and berhabuk blog ni. ecewahh dah macam rumah pulak aku buat blog ni. okay. Sempena new status this year, kita tukar skin baru. And yang tak dapat tengok skin lama tu biar lah. Tak suruh tengok pun.

Tahun ni. Dua kosong satu empat (2014). im sixteen. wuhuu~~
Dah akhir tahun dekat cuti sekolah baru announce yang aku ni 16. Selama ni aku punya profile tulis 15 tahun. fuhh terasa muda. Tahun ni sebenarnya aku pindah sekolah baru. Nak sambung Arab la kononnya. Padahal rbila tengok result exam Arab  SMK Abu Bakar Al-Bakir. haa..tulaa nama sekolah aku tahun ni. awal tahun dulu, tak best la jugak. Ye lah, dah nama pun masuk sekolah baru and kena tinggal kawan lama, ofcos laa tak best. Tapi sebab dah lama ni, okay laa..

Malas nak cerita pepanjang pasal kawan kat situ. Lagipun, tak perlu kot. and lagipun, aku faham takde orang nak baca (sobsob~~) Sekarang ni, sebab dah habis exam dan dah nak cuti, boleh la kembali berblogwalking. wahahaha. Dasar tak sedar diri. Dah la tahun depan nak SPM, boleh pulak nak relax dengan result akhir tahun yang permulaan pun dah macam apa lagi dah.

Eh, silap. Maksud aku, berblogwalking sambil join apa-apa GA yang jumpa. haaa, kan masyukk kalau gitu. Takde lah sia-sia aku habiskan masa depan lappy ni. hmm. okaylah. Dah tengah malam. Gaya macam esok tak sekolah je aku ni. Kbhaiii. Assalamualaikum kepada Muslimin Muslimat semua.

Ni lah classmates aku. Tak cukup semua pon lagi ni.

Yang ni girl jaa. Sory tak boleh list name satu2 ye =) 




Blogger Meura Fiznie Airah said...

Love you too , wahahahha .
awakk awakk saya tag awak untuk GA by EM . jempuutlah join yea , jangann maluu-maluu

 

Post a Comment

hello!!!
Lets talk here//
Anyone who don't have blog just put ur facebook link
by the way, no harsh word please...
love u all..!!


|