Welcome Notes
pray for my SPA result =)
Syazell ;
Love Type
Refresh Profile Stuffs Twitter Follow Dash
owner


" Forgive for everything? till then again, in Jannah. Insha Allah. "


tagboard



Donation


Credits

© Full edited by me. Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.
Suatu Hari di Dalam Selut
Tuesday, November 11, 2014 • 10:16 PM • 2 comments



Bismillahirrahmanirrahim

Haa !! kantoi stalk blog orang. hikhiik. saja menggedik. Well, you don't know me right ? hahah. Aku nak cerita ni. Nak dengar tak ? Kalau taknak blah la (merajuk) -,-

Apa kaitan dengan tajuk ek ? haa.. sebenarnya takda apa2 kaitan pun. heh. Nak cerita yang haritu, hari Sabtu ritu, 27 September 2014 ritu, (eh banyak pulak aku repeat, biarlah. heh) Aku ada ikut Kelab Pencinta Alam pergi melawat Hutan Paya Bakau kat Matang. Tau tak Matang tu kat mane? Matang tu kat Perak. Perak kat mane? Carik je la dalam peta dunia (tu pon kalau jumpa) :3 .. Well, dah nama pun Kelab Pencinta Alam ofcos la pergi tengok alam ye dok. Sebenarnya aku menumpang je masuk kelab tu. Aku kelab Bahasa Arab. Tapi sebab cikgu dah ajak join, aku ikut je la dorang pergi lawatan ni. Dah la. Malas cerita pepanjang. Nak tengok gambar, scroll la ke bawah ......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ni la hutan yang kami masuk tu (ajet-ajet jalan dalam hutan je). Sebenarnya, ada je laluan untuk pelawat. Giler kau takde laluan. Tak hingin aku nak mijaknye. Tah pacat apa pulak yang masuk dalam kasut nanti. Tak kuasa I nak nanggungnya.

nokay !! ni la geng aku. Eh geng? hahah. geng budak baru je. Kitorang baru masuk sekolah ni awal tahun 2014. Cuma yang hujung skali tu je sesat. hahah. Dia masuk dah tengah tahun.. puncanya dirahsiakan. Kalau nak tau, cek la blog dia Sini

Gamba ni lepas kitorang tanam pokok bakau tu. Pengalaman yang agak menarik. Tanam dalam selut yang agak "WANGI". hahaha. oh, btw aku tanam bakau minyak. Tapi rasanya semua org tanam bakau minyak. tak nampak pun yang tanam bakau kurap.

p/s sebenarnya aku lupa nama saintifik bakau minyak dengan bakau kurap tu :P

ni classmates aku. gambar diorang je yang aku ada. yang lain aku tak simpan. Tujuan aku simpan gambar ni sbb aku rasa gambar ni macam WOW gitu. hahaha. 

okay. ni gambar last aku share dengan orang yang sudi baca post ni. gambar ni aku dengan chacha. maaf la ye, gambar ni aku tutup muka aku. sebab chacha dah tutupmuka dia dengan tudung, nanti gambar spoil pulak kalau muka aku tetiba tersembol keluar... hahahah

Okay lah.. sekian. Tu je lah yang aku nak cakap kat korang. kalau sudi datang lah baca lagi. tapi maybe sebulan dua akan datang baru aku post kot. hahaha. Aku kan dikenali sebagai busy people (bajet hotsetapp pulak aku nih). walhal busy dengan fon 24 jam. Bukak twitter la, Instagram la, Whatsapp laa... haihh remaja sekarang ... hahaha 

kbhaiiii.. Assalamualaikum


Blogger anajingga said...

pasti ianya suatu pengalaman yg menyeronokkan bersama rakan2 kan :)

 
Blogger Hakim Zaini said...

gila-gila remaja, biar gila dalam fitrah keagamaan kan. Alhamdulillah. ;)

 

Post a Comment

hello!!!
Lets talk here//
Anyone who don't have blog just put ur facebook link
by the way, no harsh word please...
love u all..!!


|