Welcome Notes
pray for my SPA result =)
Syazell ;
Love Type
Refresh Profile Stuffs Twitter Follow Dash
owner


" Forgive for everything? till then again, in Jannah. Insha Allah. "


tagboard



Donation


Credits

© Full edited by me. Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.
Selamat Tinggal.
Sunday, November 9, 2014 • 10:50 PM • 3 comments



Bismillahirrahmanirrahim

Selamat Tinggal ??
Sapa yang nak pergi ??? Cikgu praktikal aku lahhh.. Dia ajar sejarah. Walaupun dia ajar subjek yang sangatlah aku tak suka. ehh, tak suka ? hmm.. terpaksa suka. Nak tau subjek apa? Ofcos la SEJARAH. Herghh, tak kuasa nak minat subjek tu. Kalau kasi subjek math takpa la jugak. ini tak , Sejarah pulak. Walaupun mak aku dulu pernah la jadi cikgu sementara ajar Sejarah, aku tetap tak minat. Sebab waktu tu pun aku tak lahir lagi. wahahaha. Nama cikgu tu cikgu Muin. Dia comel kan. Try la carik kalau kenal. hah, konfem tak kenal kan. Takyah usha lelama lah... Dia cikgu kami bukan cikgu hangpa :P

Our first full picture dgn cikgu. You'll always stay in our mind cikgu.

Cikgu ni dah habis praktikal hari jumaat haritu. 7 November 2014. Kami akan sentiasa ingat kat cikgu. Kami akan selalu ingat cara cikgu masuk kelas dengan pegang fon dan gaya model cikgu. ecewahh. hahah. Kami akan ingat jugak cara cikgu selalu tangkap gambar kami time kami main game dengan cikgu. Tah betul ke tak cikgu tangkap gambar. Tapi kalau betul, harap cikgu simpan gambar kami bebaik tau. hahahahha

Terima kasih sebab ajar kami cikgu. Terima kasih jugak sebab bagi kami ilmu. Kalau ada rezeki, kita jumpa lagi tau. Semoga segala urusan cikgu dipermudahkan.

p/s Post ni dari hari Jumaat lagi tertunggak untuk publish. Terlalu banyak aral yang melintang. Terlalu banyak jugak masalah yang datang. haisss. poning den.Alhamdulillah akhirnya post ni dapat jugak publish walaupun lewat malam. hahahaha

Labels: , , , , ,



Blogger Jie Najihah said...

cikgu muin, dalam kenangan. huhuu.. aku takdak dlm kelas jumaat ritu tp wktu nak balik terserempak dgn ckg, haha. tetiba tacing i tgk dia. wuhuuu..

 
Blogger Syaza said...

hmm.. huntung laa. jumpa time balik.. kami jumpa sat ja dlm klas.. sbb kena exam..kalau tak boleh lelama lagi.. snap2 picture bagai. hahah

 
Blogger Meura Fiznie Airah said...

Kalau plan kita menjadi , kita snap gambar bebanyak dengan dia , kasi si piano and the geng jelos .

 

Post a Comment

hello!!!
Lets talk here//
Anyone who don't have blog just put ur facebook link
by the way, no harsh word please...
love u all..!!


|