Welcome Notes
pray for my SPA result =)
Syazell ;
Love Type
Refresh Profile Stuffs Twitter Follow Dash
owner


" Forgive for everything? till then again, in Jannah. Insha Allah. "


tagboard



Donation


Credits

© Full edited by me. Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.
Jom Add My MukaBuku
Tuesday, May 29, 2012 • 10:21 AM • 0 comments



http://www.facebook.com/noor.syaza98

ahlan wa sahlan ya sodiiki,
acece...arab pulak...lama dah syaza tak update blog nie.....ikutkan sudah hampir mencapai 4 bulan. huhuhu
syaza tgh sebok nak siapkan folio yg bertimbun timbun....maybe kena tunggu lagi berbulan bulan baru boleh update baru kot..haha..tangan nie sebenarnye malas nak menaip. lagipun otak syaza nie bukannye otak karangan or rajin nak menulis...mengira boleh la...
syaza cuma nak promote facebook je..kepada sesiapa yang nak add tuh boleh la...insyaAllah syaza akan approve sebab syaza rajin bkk fb tp x rajin nak bkk blog...bukak pon sekadar nak main game jer pon...okeylah syaza nak buat keja laen nie jer yang terlintas di fikiran syaza sekarang....

pesanan terakhir, selama syaza tak bukak blog syaza tolong la korang yang datang nie jage elok2 ek...

wassalam.....

Labels: , , ,



Post a Comment

hello!!!
Lets talk here//
Anyone who don't have blog just put ur facebook link
by the way, no harsh word please...
love u all..!!


|