Welcome Notes
pray for my SPA result =)
Syazell ;
Love Type
Refresh Profile Stuffs Twitter Follow Dash
owner


" Forgive for everything? till then again, in Jannah. Insha Allah. "


tagboard



Donation


Credits

© Full edited by me. Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.
I'll waiting for you
Friday, February 3, 2012 • 6:41 PM • 0 comments




asian, asian girl, cute, free, girl

ello ello.....
hye bloggers...lame syaza tak update kan???
huhuhu....ini semua kes malash.....malash nak on lappy n malash nak menaip bebanyak...syaza pon pelik dengan diri syaza nie...tapi kalau kat skolah, asal time ICT jer mesti tak sabar2 nak bkk komputer kat makmal...naseb baik syza tak der partner nak kena kongsi komputer tu...hehe...besh kan...
tapi skolah korang mesti lagi best daripada skolah syaza....hhuk2

berbalik kepada tajuk
ish3, apelah syaza nie..tiap kali buat entry mesti melalut....
I"LL WAITING FOR YOU. itulah tajuk entry yang syaza tulis...tapi tak der kena mengena dengan pakwe ek....pasal tu sorry...i'm still single....
syaza tengah waiting follower yang ke-1000 je larh....and syaza tengah pikir nak bagi ape kat orang tuh....

nak send hadiah or top up ek
korang agak ape yang oarng bertuah tuh akan pilih ek???syaza rase top up la kan...sebab sekaang nie kan kebanyakkan remaja or org yang meningkat dewasa tengah syok couple...comform la perlukan top up yang banyak....hehe...
by the way...kita tunggu jer sampai la kita dapat tahu orang nye tuh.....
babai....syaza nak buad kerja sikit..huhu


Post a Comment

hello!!!
Lets talk here//
Anyone who don't have blog just put ur facebook link
by the way, no harsh word please...
love u all..!!


|