Welcome Notes
pray for my SPA result =)
Syazell ;
Love Type
Refresh Profile Stuffs Twitter Follow Dash
owner


" Forgive for everything? till then again, in Jannah. Insha Allah. "


tagboard



Donation


Credits

© Full edited by me. Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.
Akhirnye, siap jugak..
Tuesday, January 3, 2012 • 1:25 PM • 3 comments



bling bling, choi minho, flaming charisma, gif, ider
cutekan dorang tuh...hehe
(gambartakdekenamengena)

Annyeong...harinie 3 haribulan 1 tahun 2012...
syaza baru jer siap buat doodle yang dah lama syaza teringin nak buat sendiri...hoho tapi burok...walaupun dah tengok tutor yang diberikan oleh abang WanHazel...by the way...syaza thanks sesangat kepada abg wan kerana buat tutor tue walaupun dah lama ada n syaza jer yang tak tahu...hehe..tapi malangnye syaza mana ada adobe photoshop...tak install pon dalam komputer...just guna photoschape jer..okey larh..
bagi tidak membuang masa lagi...syaza mempersembahkan doodle hasil daripada photoscape..

burok kan??? 

kepada sesape yang nak inform me dekat komen box jer...tapi sape yang nak kan??dah la simple..buruk plak tuh..haha..pa pe pon bagi jer komen yang munasabah  adn mungkin akan memberi semangat dekat syaza untuk terus berdoodle...hehe
okey babai..



Blogger Nada Kun said...

Anyo :)

Sayang blog awak tak? Jom join segmen ni! Jom meriahkan segmen ni. Anda sangat dialu-alukan!

bukan spam tapi invitation :)

http://nadaharis.blogspot.com/2012/01/segmen-i-love-my-blog-by-nada-haris.html

 
Blogger khairunisha' said...

comel nye pic shinee....cute~~follow me back...=)

 
Blogger khairunisha' said...

cite nye pic shinee tuh..=) follow sye balik k...^_^

 

Post a Comment

hello!!!
Lets talk here//
Anyone who don't have blog just put ur facebook link
by the way, no harsh word please...
love u all..!!


|