Welcome Notes
pray for my SPA result =)
Syazell ;
Love Type
Refresh Profile Stuffs Twitter Follow Dash
owner


" Forgive for everything? till then again, in Jannah. Insha Allah. "


tagboard



Donation


Credits

© Full edited by me. Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.
Mummy, Daddy, syaza kena tag la
Thursday, December 15, 2011 • 11:04 AM • 1 comments



cute, love, quote, tag, text

Assalamualaikum kawan2...
hehehe....okeyh, mengikut tajuk gedik yang diberi syaza telah ditag oleh seorang akak nie yang datangnye dari perak...e'eh same larh...namenye Noor Faezah..lagipun nie baru first time syaza jawab soklan yang diberi...sebelum nie tak penah pon..hehe

1. You must post these rules in your entry

2.Each person must post about themselves in their journal

3.Answer the question that tagger has set for you in their post

4.Create 11 new questions for the people you have tagger to answer

5.You must choose 11 people to tag and link them in your post

6.go to their page to tell them that you have tagged him/her

7.No tag back allowed

8.No stuff in the tagging section about / you are tagged if you are reading this / you

legitimately (aka really with honestly) have tagged 11 people

Simple About Me

~name saye Noor Syaza.....
~tahun nie umor syaza 13 (terbongkar akhirnye) dan akan masok 14 taon depan...
~asal kat Kemunting, Perak.. (tahu kan???) tak tahu cepuk kang...haha
~syaza nie chocolate and korean addicted....mane2 pon mesti ade chocolate kat tangan tak kire la kecik or besau....skang nie pon tengah makan..hehe(naseb baek tak gemox)
~masaalah pada diri syaza ialah suke jadi gila...haha..itulah akuh..
~dah tue je..tak yah dok lebih2..

Ny Soklan Dari Kak Faezah

1. Nama popular Uols apa?^^
-caye tak de nama popular...selalunye orang panggil syaza jer..

2. Cantik luaran @ cantik dalaman pilihan utama?
-of course la dalaman dulu baru luaran...

3. Anda paling terkenal dengan sikap?
-syaza paling terkenal dengan sikap panas baran....silap skit marah//

4. Berapa lama ambik masa utk bersiap sblm keluar dgn bf? Beberapa minit @ beberapa jam? (:
-beberapa minit pon tak..beberapa jam pon tak..sbb syaza tak der bf

5. Dah tercapai azam 2011?
-hampir...akhirnye terlepaz...tak sempat nak capai..

6. Brand kasut paling mahal yang uols ada?
-ntah la...semuanya lebih kurang je harganye..

7. Pakai syampu brand apa? Minat bau dia @ function?
- brand (head & shoulders)...minat function lagi daripada bau..sebab sumanya menarik minat..

8. Suka tidur lewat @ awal?
-lewat!! baru best..

9. Bf uols kulit cerah ke golap?
-ish3...tak der bf lagi lar...

10. suka soklan calculation @ yg kna baca macam history?
-bagi syaza la kan, suke lagi soklan calculation...sebab senang hehe..

11. Awak marah atau suka bila saya tag awak utk jawab soklan nie.ngeeeee(^___^V
-ntah la..suke pon tak..marah pon tak...jawab jer..hehe

syaza dah jawab soklan yang diberi oleh kak Faezah...skang nie insan yang ditag oleh syaz haruslah menjawab setiap soalan yang diberi pulok...

1. Nama penuh korang sekali dengan nama ayah korang apa??
2. Korang nie jenis yang happening or cepat marah??
3. Ape azam korang tahun depan??
4. korang selalu keluar dengan bf/gf korang pagi, petang or malam??
5. waktu lapang korang suke buat ape??
6. Korang suke penyanyi korea tak??sape??
7. Warna ape yang korang paling suke??
8. Korang tengah jawab soklan nie guna komputer, laptop or notebook(betulke)??
9. Korang pilih bf/gf berdasarkan hati or rupe??
10. Korang suke bf/gf kaya, miskin , or biase jer??(hope jujur)
11. Ape yang korang rese bila jawab soklan annoy yang diberi syaza nie...??

Orang bertuah yang akan ditag oleh syaza ialah


Okeyh....tuh jer...penat woo...k bai..
sekian..



Blogger misz eyza said...

thanks my dear...
ouh kemunting???
sama la, akak pun. taman kmnting bestari, depan flyover yang baru tu (:

 

Post a Comment

hello!!!
Lets talk here//
Anyone who don't have blog just put ur facebook link
by the way, no harsh word please...
love u all..!!


|