Welcome Notes
pray for my SPA result =)
Syazell ;
Love Type
Refresh Profile Stuffs Twitter Follow Dash
owner


" Forgive for everything? till then again, in Jannah. Insha Allah. "


tagboard



Donation


Credits

© Full edited by me. Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.
Gambar Lisa Surihani cium mulut ke mulut
Tuesday, December 20, 2011 • 12:18 AM • 4 comments



Photography310_large

Hoho...korang dah sampai sini....
ermm..betul ker gambar yang akan syaza upload nie gambar lisa surihani??...ataupun mata syaza yang dah silap...errkk, pa pe pon, jom kita scroll ke bawah sampai jumpa...ingat yer, gambar nie betul2 diupload..

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

HOhOho...maaf kerana membuat anda menunggu lama....Jom Kita sama-sama saksikan..


ehekehek!!!tak per kan kalau cium mulut kanak kanak perempuan jugak!!hehe..suspen la tuw..

Kak Lisa cium mulut Mia Sara rupanya...kanak kanak yang kiut tu..yang selalu digandingkan dengan lisa surihani..kali pertama Mia Sara muncul dalam kaca tv sewaktu cerita Adamaya dengan watak sebagai anak kepada Lisa Surihani..memang budak nie berbakat besar sebab sejak berumur seawal 4 tahun telah diberi peluang untuk berlakon...
errmmm..okey larh...tu jer..babai..




Blogger nurmujahidah said...

bleh la kirenye visit2 entry ni,, penting sangat bagi muja,, really appreciate kalau singgah :D
http://mujadafewa.blogspot.com/2011/12/3-entries-paling-penting-for-year-2011.html

 
Blogger fatinmyra Sweet :) said...

syazaa , lisa dgn Mia dah mcam mak dgn anak kankan ?
Comeeeel betuul :)

 
Blogger Syaza said...

nurmujahidah : okey..nanti syaza singgah..


fatinmyra : ermm..diorang tu serasi je..

 
Blogger Eikyen said...

lahaii
engad kan ciom mulut dgn sapeee
hikhik :DD

 

Post a Comment

hello!!!
Lets talk here//
Anyone who don't have blog just put ur facebook link
by the way, no harsh word please...
love u all..!!


|