Welcome Notes
pray for my SPA result =)
Syazell ;
Love Type
Refresh Profile Stuffs Twitter Follow Dash
owner


" Forgive for everything? till then again, in Jannah. Insha Allah. "


tagboard



Donation


Credits

© Full edited by me. Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.
Freebies: Ulzzang Header
Sunday, November 20, 2011 • 1:09 AM • 4 comments



cute, fashion, life, love, victoria secret


hye peep!!
lame dah kan syaza tak buat freebies..whehe...syaza tak der mase la korang nak kena buat dulu n then amik kod lagi...by the the syaza dah buat freebies for ari nie kan???
so, kalau korang nak amik tu amik la..tapi jangan cpy copy my work okey....sbb bukannye cantek pon syaa buat header nie...simple n hodoh....ahahah

KALAU TAK BOLEH COPY TEKAN JER GAMBAR TU



http://1.bp.blogspot.com/-SNkkJn921AI/Tsfj1JfnUkI/AAAAAAAAAjo/mp-OqCpoUj0/s1600/tumblr.png



http://4.bp.blogspot.com/-sPuN2inlJYo/TsfjpydrQ5I/AAAAAAAAAjc/EzQpDMiIQFc/s1600/salam.png



http://2.bp.blogspot.com/-qKEb2zb92XU/TsfjfTGPbLI/AAAAAAAAAjQ/ZBti0Fc1ZvU/s1600/oa.png


http://1.bp.blogspot.com/-O3JvYWJiN8M/TsfjRs7NpaI/AAAAAAAAAjE/oo3sYlUZtHU/s1600/header27.png



http://3.bp.blogspot.com/-aU61V8Gbp7Y/Tsfi92SCbmI/AAAAAAAAAi4/SwRq52qI-0s/s1600/header.png

lupe pulak nak gitau kat korang..kalau dah amik tu ringankan la tangan tu untuk beritahu syaza ek...n then syaza nak mintak korang to jadi follower syaza skali...no more to credit me..but just follow me!!
okey..bubai!!



Blogger hidayah dayah said...

saye ambik satu erk ;)

 
Blogger Syaza said...

ukey..

 
Blogger SyiDa IDa said...

amik satu yer..
:)

 
Blogger Syaza said...

dipersilakan...ambik jer...

 

Post a Comment

hello!!!
Lets talk here//
Anyone who don't have blog just put ur facebook link
by the way, no harsh word please...
love u all..!!


|