Welcome Notes
pray for my SPA result =)
Syazell ;
Love Type
Refresh Profile Stuffs Twitter Follow Dash
owner


" Forgive for everything? till then again, in Jannah. Insha Allah. "


tagboard



Donation


Credits

© Full edited by me. Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.
For All Information..^_^
Wednesday, November 30, 2011 • 9:16 AM • 0 comments




Hello peeps...
lame dah kan syaza tak update blog nie...haha...dah tak tau nak tulis ape dah time cuti nie...syaza just buad tutorial je kat second blog syaza and join contest....tak der banyak cita nak bagitau kat korang...nak cita kisah hidup syaza kat korang malu...hehehe..
okey lah...berbalik kepada tajuk asal..

FOR ALL INFORMATION..
korang tau tak bahawa tahun nie kita mengalami 4 tarikh yang ulung sekali berlaku dalam setahun...tarikh itu ialah 1/1/11, 1/11/11, 11/1/11, 11/11/11...itu fakta yang pertama..

fakta yang kedua, cuba korang ambil 2 nombor terakhir pd tahun kita dilahirkan, kemudian ditambah dengan umur kita sekarang (bukan tahun depan ek)..jawapannya mesti 111 untuk semua orang ....kalu korang tak percaya cuba korang test,...

contohnya, seseorang yang lahir pada tahun 1988 dan umurnya sekarang ialah 23 tahun(orangtudekatnganaqu).....jadi, 88+23=111....!!!kalu korang nak tahu, perkara nie just terjadi sekali jer pda setiap 823 tahun...so kita nie bertuah la...heeh

kpda yang dah tahu tuh....jangan la bagi reaction yang macam2 pulak....entry niee just kepada sesapa yang tak tahu jer okey...!!!

CREDIT TO :- Fara Hazlily


Post a Comment

hello!!!
Lets talk here//
Anyone who don't have blog just put ur facebook link
by the way, no harsh word please...
love u all..!!


|