Welcome Notes
pray for my SPA result =)
Syazell ;
Love Type
Refresh Profile Stuffs Twitter Follow Dash
owner


" Forgive for everything? till then again, in Jannah. Insha Allah. "


tagboard



Donation


Credits

© Full edited by me. Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.
Cuti Dah Habis
Tuesday, November 8, 2011 • 9:11 PM • 0 comments




Heyho chinggu...
Korang bosan tak
Ermm malam nie rase bosan jer...dah la esok dah kena gi skolah...kalau kat skolah tu ade my boyfriend(choiminho) tak pe la jugak...nie tak, terpakse tengok muka cikgu cikgu yang selalu membebel...itu salah ini salah...ish3...nak ponteng takut nanti reputasiku terjejas pulak...al-maklum la...budak bekk(wekks) nak ponteng pon jarang2 jer....rasa tak sabar je nak cuti akhir tahun..relax jer...tapi kalau dah start tahun depan..mula la kelang kabut...suma barang ntah kemana...sama la spt tahun2 yang lalu...menyusahkan diri sendiri jer...tapi kira okey gak la kan??sebab bukannye suma skolah dapat cuti sampai ary selasa or salanjutnye...sampai isnin je...kesian kat korang yang terpaksa cuti sekejap tu kan...
ermm..okey larh...syaza dah nak off my lappy...nanti tak pasal2 kena marah denagn my mummy pulak...hehehhehe
babai all my lovers readers!!!!
salam..



Post a Comment

hello!!!
Lets talk here//
Anyone who don't have blog just put ur facebook link
by the way, no harsh word please...
love u all..!!


|