Welcome Notes
pray for my SPA result =)
Syazell ;
Love Type
Refresh Profile Stuffs Twitter Follow Dash
owner


" Forgive for everything? till then again, in Jannah. Insha Allah. "


tagboard



Donation


Credits

© Full edited by me. Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.
Contest Blog Terbaeekk Punyaa!
Tuesday, November 1, 2011 • 4:17 PM • 2 comments




nak join tekan sini or banner ats tu

heheeheh(gelakduluawalawal)...disebabkan ary nie syaza tak rajin nak update panjang berjela jela...so, syaza just blogwalking to semua blog2 yang syaza kenal or tidak untuk mencari tutorial hehe....alih2 terjumpak contest dekat blog sorang adik nie nama dye aina...for your information(tanaktaupontape) nie baru cantest ke 2 yang syaza pernah masuk...ermm nie la contest yang aina buat tu...

syarat-syaratnya:-

  1. Follow blog Aina and Dida /WAJIB\
  2. Warganegara Malaysia and Indonesia
  3. Buat satu entry and mesti ada banner kat atas tu sekali
  4. Hanya 3 orang je akan jadi pemenang
  5. Bukan unsur voting
  6. Tag 2 orang kawan atau lebih dan pastikan mereka tahu..
  7. Hantarkan link entry di dalam comment blog Aina or blog Dida..link seperti "http://inicontoh.blogspot.com/" tidak akan dilayan.
  8. Sesiapa yang menghantar link di dalam shoutmix tidak akan dilayan.

kalau tak masuk rugi tau...heheeheh

TAG:-



Blogger Makbed said...

hi syaza... nice blog. jom le exchange link. akak nk folon tapi tak jumpe mana nak picit lak. huhuhhuh

 
Blogger Syaza said...

okey kak..butang folon syaza ade kat atas header tuh...maaf la kalau tak nampak...

 

Post a Comment

hello!!!
Lets talk here//
Anyone who don't have blog just put ur facebook link
by the way, no harsh word please...
love u all..!!


|