Welcome Notes
pray for my SPA result =)
Syazell ;
Love Type
Refresh Profile Stuffs Twitter Follow Dash
owner


" Forgive for everything? till then again, in Jannah. Insha Allah. "


tagboard



Donation


Credits

© Full edited by me. Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.
Contest: Blog Ter-Comel
Tuesday, November 8, 2011 • 2:44 PM • 0 comments



info selanjutnye tekan gambar

syaza masuk contest lagi...hehehe.....walaupun contest yang lepas2 belom tahu lagi siape
pemenangnye..tapi syaza tak kesah..just mencuba nasib jer...
okey lah..malas nak melalut panjang lebar...jom tengok syarat contest nie..

  1. Buat 1 entry kat blog korang tajuknye Contest: Blog Ter-Comel dan letakkan banner dekat atas ni dalam entry tu Tag kan sekurang-kurangnye 3 rakan anda pastu link kan pada blog kat sini.
  2. Siap semua link kan entry korang dekat comment contest ni at blog sini.
  3. Terpulang nak follow atau x.Jika kurang 30 orang yg join contest ni secara automatik contest ni terbatal...
( Contest ni bermula 7/11/11 dan tarikh tutup 19/11/11 )

TAG:-


join jangan tak join


Post a Comment

hello!!!
Lets talk here//
Anyone who don't have blog just put ur facebook link
by the way, no harsh word please...
love u all..!!


|