Welcome Notes
pray for my SPA result =)
Syazell ;
Love Type
Refresh Profile Stuffs Twitter Follow Dash
owner


" Forgive for everything? till then again, in Jannah. Insha Allah. "


tagboard



Donation


Credits

© Full edited by me. Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.
Contest Blogku Menawan Kalbu by Askarr Pink & Amalina
Friday, October 28, 2011 • 5:09 PM • 2 comments




Heyho, hari nie syaza nak masuk contest by Askarr pink & Amalina..ermm..for your information this is my first contest yang syaza join...so, syaza tak b'harap sangat la nak menang sebab blog syaza pown tak der la sampai menawan kalbu..heheh
tu jer la syaza citer, nanti panjang sangat pulak..kan dah menyusahkan si pembaca..hak3

jom kita tengok PROCEDURES contest nie..
  1. WAJIB follow blog ASKAR PINK dan AMALINA
    LAND
    .
  2. LIKE PAGE ASKAR PINK dan BLOG AMALINA LAND - AMALINA LAND just click button LIKE di atas widget follower.
  3. Warganegara Malaysia.
  4. Tidak kira jantina, tapi hanya LELAKI dan PEREMPUAN.
  5. Letak tajuk contest : CONTEST BLOGKU MENAWAN KALBU BY ASKAR PINK & AMALINA.
  6. Buat simple entry about this contest and letak banner kat atas tu. Pastikan banner tu di linkkan ke blog AMALINA LAND (Jika anda dari blog AMALINA ) dan ASKAR PINK (Jika anda dari blog ASKAR PINK).
  7. Tag sekurang-kurang 2 orang blogger dan pastikan dia tahu :)
  8. Lepas dah buat semua tu, letak link contest tu di ruangan komen. Kalau dari blog AMALINA LAND, letak link contest di blog Amalina. Kalau dari blog ASKAR PINK, letak link contest di blog Askarrpink.
  9. Contest akan terbatal sekiranya kurang 20 penyertaan.

Hadiah contest nie menarik tau...kalau tak join rugi giler..hehehe...join la ramey2 yer!!

TAGS:-



Blogger SitiZulaikha :) said...

Ika dah check penyertaan awak. Thanks sebab sudi join. Goodluck ^^ Hugs from me :>

 
Blogger izamin said...

weyh.. misz ponti gud luck bebeh :) huhu

 

Post a Comment

hello!!!
Lets talk here//
Anyone who don't have blog just put ur facebook link
by the way, no harsh word please...
love u all..!!


|