Welcome Notes
pray for my SPA result =)
Syazell ;
Love Type
Refresh Profile Stuffs Twitter Follow Dash
owner


" Forgive for everything? till then again, in Jannah. Insha Allah. "


tagboard



Donation


Credits

© Full edited by me. Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.
Sorry To All
Friday, September 30, 2011 • 4:12 PM • 0 comments





Hari ini pada 30 september 2011..aq update blog nie...setelah sekian lama x update(xlalamesangat).....syaza nak mintak maaf kat korang kalau entry syaza sumanye tak menarik....lagipun syaza nie bukannye panjang akal sangat nak tulis berjela jela macam karangan...hehe...lagipun karangan syaza pun jarang dapat A.hehe2..
ermm...lagi satu, skang nie syaza sibuk sgt...sampai kalau ade masa syaza bukak blog nak update pun tak tau cane nak tulis n ape yg nak ditulis...so, syaza pon just blogwalking n edit je pa pe yang patut kat blog syaza nie...walaupun syaza rasa sampai bila pun blog nie x kan berubah n putar belit cam tu jugak la...syaza cuma amik kesempatan nak update pun kalau holiday cam skang nie...kalau cam ary biasa time mama syaza x der je la ley jenguk2 blog nie n x sempat pon nak update something...grr...
tu je la... pale otak dah pening bab selsema dari semalam x ok2 lagi...tu je la kot yg syaza nak tulis heheh....

p/s harap maaf kalau entry kat atas nie banyak gelak n merapu


Post a Comment

hello!!!
Lets talk here//
Anyone who don't have blog just put ur facebook link
by the way, no harsh word please...
love u all..!!


|